preskoči na sadržaj

Osnovna škola Rajić

Login

                                                           

 POLAZAK ŠKOLSKOG AUTOBUSA SA STAJALIŠTA ISPRED ŠKOLE

VRIJEME POLASKA

SMJER

10:30

Roždanik, Jazavica, Voćarica

12:00

Roždanik, Jazavica, Voćarica

12:55

Roždanik, Jazavica, Voćarica

14:00

Roždanik, Jazavica, Voćarica

11:15

Borovac

12:15

Borovac

13:40

Borovac

 

RASPORED ZVONJENJA

1. sat: 7:45 - 8:30

2. sat: 8:35 - 9:20

3. sat: 9:25 - 10:10

   VELIKI ODMOR

4. sat: 10:25 - 11:10

5. sat: 11:15 - 12:00

6. sat: 12:05 - 12:50

7. sat: 12:55 - 13:40

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dječji tjedan
Autor: MAJA KOVAČEVIĆ, 6. 10. 2017.

  

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ DND „Osmijeh“ iz Rajića i Osnovna škola Rajić obilježili su Dječji tjedan. Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost javnosti na položaj djece u društvu. Dječji tjedan započeo je „Međunarodnim danom djeteta“.  Točno u podne u parku ispred škole okupili su se članovi DND-a, učenici, učitelji i učiteljice. Zajedno smo napravili veliki krug, te složno i glasno izgovorili ovogodišnji moto: „Ljubav djeci prije svega“.

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Naši vrijedni učitelji i učiteljice pripremili su i proveli brojne aktivnosti s djecom i za djecu.

“Odrasli, imajte u vidu i naše prijedloge!“ poručili su najmlađi učenici vrlo zanimljivim i kreativnim porukama. Njihove poruke odraslima možete pogledati u holu škole na jednom neobičnom stablu. Učiteljica Antonela Matajić, koordinatorica projekta Škole za Afriku, održala je predavanje o dječjim pravima, te ulozi UNICEF-a u pomoći djeci diljem svijeta. Učenici su se kroz prezentaciju, razgovor i gledanje kratkih filmova upoznali s teškim uvjetima u kojim djeca žive i osvijestili važnost humanitarnog djelovanja.

 

 Talent show „Pokaži što znaš“ za mnoge učenike je bio prilika da po prvi puta predstave svoje talente.   Uz podršku prijatelja i roditelja djeca su pokazala svoje spretnosti i vještine u plesu, pjevanju, sviranju i izvođenju mađioničarskih trikova.

 

Tradicionalne sportske igre održane su u parku ispred škole. Veliki broj djece i roditelja sudjelovao je u različitim štafetnim igrama, zajedničkim snagama oslikali smo i školsko igralište.

          

Ovogodišnji program Dječjeg tjedna sadržavao je razne aktivnosti usmjerene na druženje djece uz različite prigodne radionice, stvaralačke aktivnosti i naravno – igru za čiju je organizaciju ove godine bila zadužena učiteljica Sandra Barešić.  Obilježavanje smo završili plesom svih članova, roditelja i djece.

Fotogalerija


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju