preskoči na sadržaj

Osnovna škola Rajić

Login

 

                                                     

 

RASPORED ZVONJENJA

1. sat: 7:45 - 8:25

2. sat: 8:30 - 9:10

3. sat: 9:15 - 9:55

   VELIKI ODMOR

4. sat: 10:05 - 10:45

5. sat: 10:50 - 11:30

6. sat: 11:35 - 12:15

7. sat: 12:20 - 13:00

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upisi u srednju školu
Autor: Lidija Petrovečki Bosanac, 15. 5. 2020.

Dragi osmaši,

 

polagano se bliže upisi u srednju školu. Kako bi vam mogli pružiti više informacija o upisima , šaljem vam prezentaciju i nekoliko linkova na kojima možete pronaći važne informacije za upis u srednju školu.


Bilo bi dobro kada bi sve pročitali sa roditeljima, kako bi vam neke informacije bile jasnije. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, slobodno kontaktirajte razrednicu ili mene. Lijep pozdrav i uspješan završetak osmog razreda želi vam pedagoginja.

 

https://www.upisi.hr  - službena stranica preko koje idu upisi u SŠ, ali i sada ima korisnih informacija ,  kao npr. broj bodova potreban za upis određenog programa prošle godine, kako se računaju bodovi itd.

 

https://e-usmjeravanje.hzz.hr/Predanketa  - alati i upitnici koji mogu pomoći pri odabiru SŠ, možete ih  rješavati i na temelju odgovora dobiti popis zanimanja koja bi vam  odgovarala.

 

https://www.cisok.hr/usluge-u-cisok-centrima/ucenici-osnovne-skole/brosure-kamo-nakon-osnovne-skole/  - brošure po regijama, gdje su navedene SŠ s programima. Može se listati kao knjiga i kod odabranog programa je naveden opis istog i predmeti koji se obrađuju po razredima. Kutina, Novska, Sisak i Zagreb se nalaze u brošuri za Središnju Hrvatsku, ali tu su i brošure za cijelu Hrvatsku po regijama.

 Priloženi dokumenti:
Kamo_nakon_osnovne_skole.ppt (1.19 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju