2017-10-16 10:57:09

Dan grada Novske

Učenici i učitelji naše škole različitim su aktivnostima obilježili Dan grada Novske. DND "Osmijeh" Rajić u suradnji s našom školom sudjelovala je na sajmu koji je održan na glavnom gradskom trgu.

Naše članice DND "Osmijeh" zajedno s djecom prodavali su proizvode koje su pripremile na radionicama, te uz veliku pomoć djece i roditelja. Od kolača, mlinaca, rezanaca, domaćih džemova pa sve to kiseline, kiflica i kruha. Učiteljice su zajedno s učenicima predstavile aktivnosti naše škole, a ponajviše robotiku. Demonstrirali su snimanje i vožnju dronom, te rad robota.

 

Također je naša folklorna skupina sudjelovala u mimohodu  Život Novljana kroz povijest gdje su predstavili tradicijske igre našega kraja.

Zahvalili bi i Gradu Novska koji nas prati kroz ovaj čitav niz godina, a kojem mi isto dajemo svoj doprinos u školstvu i  u kulturi ovoga grada. Odgajamo mladu publiku za koju se nadamo da će jednoga dana biti i učesnici kako kulturnih manifestacija tako i konzumenti kulture ovoga grada koja je svake godine sve veća i sve kvalitetnija.

 


Osnovna škola Rajić